Králičí stehna po provensálsku
Suroviny
4 králičí stehna
200 g anglické slaniny
1 cibule
3 stroužky česneku
sůl
hrubě mletý pepř
olivový olej
provensálské koření
+ čerstvá bazalka
+ čerstvý tymián
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Králičí stehna opláchneme, osušíme, osolíme, posypeme provensálským kořením a mletým pepřem. Dno pekáčku poklademe plátky slaniny a na to srovnáme králičí stehna. Posypeme nakrájenou cibulí, česnekem, nasekanými čerstvými bylinkami a zbytkem nakrájené slaniny.
Vložíme do trouby a pečeme do zlatova.
Podáváme třeba se šťouchanými bramborami a orestovanou mladou mrkví.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 738x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Králičí stehna po provensálsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!