Chléb babičky Evy

Suroviny

360 g hladké mouky
150 g žitné celozrnné mouky
50 g pšeničné celozrnné mouky
1,5 lžičky sušeného droždí
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky kmínu
2,5 lžičky soli
2 lžičky cukru
200 ml vlahého mléka
150 ml vody

recept nemá fotografii

Postup

Příprava v domácí pekárně:
Do pekárny nalijeme mléko, olej a vodu. Potom přisypeme všechny tři druhy mouky, sůl, cukr a kmín a sušené droždí.
Pro pečení použijeme program KLASIK (někde ZAKLADNI).
Chléb je velmi dobrý, chuťově vyvážený.

Poznámka:
Používám pekárnu ETA DUPLICA Vital
Recept jsem našla na stránkách Domácí pekárny na serveru Dáma a mírně upravila.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,715x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chléb babičky Evy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist