Medailonky ze svíčkové na divoko

Suroviny

400 g hovězí svíčkové
150 g červené cibule
150 g hub (čerstvých nebo mražených)
1 lžíce hladké mouky
150 ml červeného vína
hovězí bujón (Natur)
divoké koření
olivový olej
brusinkový kompot (džem)

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Očistíme houby a také nakrájíme, používáme-li zmražené houby, částečně je rozmrazíme. Maso nakrájíme na medailonky, posypeme divokým kořením a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme a udržujeme v teple. Na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby, zaprášíme moukou a zalijeme červeným vínem a asi 50 ml vody, ve které jsme rozpustili hovězí bujón. Promícháme, chvíli povaříme. Potom vložíme zpět maso a ještě asi 3 minuty povaříme.
Podáváme s malými bramboráčky, maso ozdobíme brusinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,509x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medailonky ze svíčkové na divoko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist