Bílý jogurtový chléb
Suroviny
600 g polohrubé světlé mouky
100 g polohrubé špaldové mouky
150 g bílého jogurtu mléka
2 lžíce pomazánkového másla
300 ml mléka
2 kávové lžičky soli
2 kávové lžičky cukru
1 balíček suchého droždí

Postup
Recept je určen pro přípravu v domácí pekárně.
Mléko (můžeme nahradit i vodou), jogurt a pomazánkové máslo vložíme do pekárny jako první. Potom přisypeme obě mouky, sůl, cukr a droždí. Použijeme program Klasik (pekárna Eta Duplica Vital).
Výsledkem je jemný bílý chléb, je výborný také jako příloha.
Původní recept Ety byl mírně modifikován.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,604x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Bílý jogurtový chléb
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!