Obalované žampióny

Suroviny

větší žampióny
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
sůl

ukázka receptu Obalované žampióny
Posunovut vlevo
ukázka receptu Obalované žampióny
Posunout vpravo

Postup

Žapióny oloupeme a opatrně odstraníme nožičky (ty můžeme také obalit, případně je použít pod maso nebo do polévky). Žampióny osolíme, obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství oleje (nejlépe ve fritovacím hrnci) dozlatova. Po usmažení je pokládáme na ubrousek, aby se odstranil přebytečný olej.
Přílohy: hranolky, brambory, tatarská omáčka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 12,121x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.57 (počet: 28) 7.57 28 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obalované žampióny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist