Obalované žampióny
Suroviny
větší žampióny
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
sůl
![Obalované žampióny ukázka receptu Obalované žampióny](/Content/Images/Recipes/116_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Obalované žampióny ukázka receptu Obalované žampióny](/Content/Images/Recipes/116_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Žapióny oloupeme a opatrně odstraníme nožičky (ty můžeme také obalit, případně je použít pod maso nebo do polévky). Žampióny osolíme, obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství oleje (nejlépe ve fritovacím hrnci) dozlatova. Po usmažení je pokládáme na ubrousek, aby se odstranil přebytečný olej.
Přílohy: hranolky, brambory, tatarská omáčka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 12 548x
Hodnocení receptu:
7,57 (počet: 28)
7,57
28
10
![Počet hodnotících uživatelů: 28 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Obalované žampióny
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!