Parmice nachová se šalvějí
Suroviny
4 parmice nachové
čerstvá šalvěj
sůl
mletý pepř
brambory
olej
Postup
Parmici nachovou jsem objevila v mrazáku jednoho velkého supermarketu. Když jsem balíček rozmrazila, byly tam opravdu čtyři menší do červena zbarvené ryby. Co s nim Tak jsem je opláchla, osušila (pozor, mají na sobě ostré šupinky), osolila a opepřila. A do bříška vložila lístek čerstvé šalvěje.
Hlubší plech jsem vytřela olejem, vložila připravené ryby a okolo jsem nasypala na měsíčky nakrájené dobře omyté brambory. Také brambory jsem osolila, opepřila a posypala nasekanými lístky šalvěje. A vše vložila do trouby, až se brambory i ryby upekly do zlatova. Více viz fotografie.
Jako přílohu jsem použila natrhané listy ledového salátu a červené čekanky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,835x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Parmice nachová se šalvějí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!