Parmice nachová se šalvějí

Suroviny

4 parmice nachové
čerstvá šalvěj
sůl
mletý pepř
brambory
olej

recept nemá fotografii

Postup

Parmici nachovou jsem objevila v mrazáku jednoho velkého supermarketu. Když jsem balíček rozmrazila, byly tam opravdu čtyři menší do červena zbarvené ryby. Co s nim Tak jsem je opláchla, osušila (pozor, mají na sobě ostré šupinky), osolila a opepřila. A do bříška vložila lístek čerstvé šalvěje.
Hlubší plech jsem vytřela olejem, vložila připravené ryby a okolo jsem nasypala na měsíčky nakrájené dobře omyté brambory. Také brambory jsem osolila, opepřila a posypala nasekanými lístky šalvěje. A vše vložila do trouby, až se brambory i ryby upekly do zlatova. Více viz fotografie.
Jako přílohu jsem použila natrhané listy ledového salátu a červené čekanky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,658x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Parmice nachová se šalvějí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist