Rolky z pangase II

Suroviny

500 g filetů z pangasia
100 g anglické slaniny
hrst listového špenátu (i mraženého)
sůl
mletý pepř
2 lžíce másla
(pórek)

recept nemá fotografii

Postup

Používáme-li mražené filety z pangasia, rozmrazíme je, opláchneme a dobře osušíme papírovou utěrkou. Větší filety rozřízneme podélně na polovinu, aby nebyly rolky příliš vysoké, budeme je zapékat "nastojato".
Filety po obou stranách osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek slaniny a na slaninu poklademe trochu spařeného čerstvého (nebo rozmraženého) listového špenátu (ne protlaku). Pevně zabalíme do rolky a tu zavážeme proužkem natě z pórku. Stejně připravíme i ostatní rolky a vložíme je do zapékací misky, na jejíž dnou jsme dali dva tenké plátky másla. Na povrchu můžeme také posypat čerstvě mletým pepřem.
Vložíme do rozpálené trouby a pečeme 10 až 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší a přílohou z čerstvé zeleniny.
Poznámka: Na trhu se prodávají filety ze sumečka pangasia velmi rozdílné kvality, dejte si pozor na velmi levné zboží. V nekvalitním mase bývá velké množství vody, rybí maso je blátivé a bez chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 606x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rolky z pangase II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist