Kuřecí řízky s broskvovým přelivem

Suroviny

4 kuřecí řízky
olej
mletý pepř
sůl

Malý broskvový kompot
1 lžička solamylu
mletý zázvor
karí koření

recept nemá fotografii

Postup

Broskve z kompotu nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolku. Zalijeme je šťávou z kompotu tak, aby byly potopené. Zahříváme. Do 100 ml zbylé šťávy vmícháme solamyl, přilijeme k broskvím a za stálého míchání necháme zhoustnout. Ochutíme karí kořením a mletým zázvorem podle chuti. Odstavíme ze zdroje tepla.
Kuřecí prsa opláchneme, osušíme, přes potravinářskou fólii lehce naklepeme, aby bylo maso všude stejně silné. Osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Na talíři přelijeme broskvovým přelivem.
Podáváme třeba s rýží, vařeným bramborem, šťouchanými brambory nebo s hranolky. Je to rychlé, chutné, dokonce to lahodí oku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,229x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí řízky s broskvovým přelivem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist