Vepřový guláš s hříbky

Suroviny

400 g vepřového plecka
300 g hříbků (i mražených)
2 lžíce sádla
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce mleté papriky
trochu vývaru
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou plech opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Houby necháme mírně rozmrazit, máme-li příležitost, použijeme čerstvé. Houby musí být tvrdé, bílé a kvalitní.
V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme maso a rychle ho opečeme po všech stranách. Osolíme, podlijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájené hříbky a ještě chvíli společně dusíme.
Ve zbylém vývaru rozmícháme papriku a hladkou mouku a zavaříme do masovo houbové směsi. Promícháme a společně ještě asi 10 minut povaříme.
Guláš podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem. Na talíři ho posypeme nasekanou zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,548x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřový guláš s hříbky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist