Sváteční vepřová pečeně

Suroviny

1 kg vepřových kotlet vcelku
2 lžíce másla
vývar
4 plátky anglické slaniny
3 lžíce bílého vína
1 lžíce kysané smetany
sladká mletá paprika
sůl
2 lžíce oleje

Marináda:
4 lžíce oleje
1 cibule
1 lžička kečupu
1 lžička hořčice
2 stroužky česneku
mletý pepř
bazalka
1 lžíce smetany

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a smícháme s ostatními surovinami na marinádu. Maso marinádou potřeme a necháme 2 hodiny odležet. Pekáček vyložíme slaninou, přidáme olej a máslo, vložíme osolené maso, posypeme ho paprikou a dusíme za občasného podlévání vývarem. Téměř měkké maso odkryjeme a ještě 10 minut pečeme. Upečené maso vyjmeme a do vypečené šťávy zavaříme víno a smetanu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,192x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 2) 8.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sváteční vepřová pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist