Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem

Suroviny

500 g měkkého tvarohu
500 g polohrubé mouky
300 g rybízu
200 g másla
150 g cukru krupice
100 g hnědého cukru
3 vejce

recept nemá fotografii

Postup

V misce smícháme mouku s hnědým cukrem, přidáme změklé máslo a vytvoříme rukama drobenku. Ve druhé misce vyšleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme tvaroh a dobře rozmícháme.
Menší plech vyložíme papírem na pečení a na dno rozprostřeme polovinu drobenky. Posypeme ji kuličkami rybízu, zalijeme tvarohovou hmotou a povrch posypeme zbylou drobenkou.
Pečeme v troubě vyhřáté asi na 180 st. C zhruba 40 minut. Krájíme až po vychladnutí.
Rybíz můžeme použít čerstvý i zmražený. Samozřejmě lze použít i jiné drobné ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,584x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist