Vepřové na pivu
Suroviny
600 g vepřového masa
500 ml piva
1 cibule
bobkový list
tymián
sůl
2 krajíce tvrdého strouhaného chleba

Postup
Do kastrolu dáme pivo s trochou vody a uvedeme do varu. Pak vložíme maso, pokrájenou cibuli, koření a dusíme. Když maso začíná měknout, zasypeme ho strouhaným chlebem a necháme provařit. Hotové maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a přelijeme přecezenou omáčkou.
Příloha: knedlíky
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,803x
Hodnocení receptu:
8.60 (počet: 5)
8.60
5
10

Komentáře receptu Vepřové na pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!