Vepřové na pivu
Suroviny
600 g vepřového masa
500 ml piva
1 cibule
bobkový list
tymián
sůl
2 krajíce tvrdého strouhaného chleba

Postup
Do kastrolu dáme pivo s trochou vody a uvedeme do varu. Pak vložíme maso, pokrájenou cibuli, koření a dusíme. Když maso začíná měknout, zasypeme ho strouhaným chlebem a necháme provařit. Hotové maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a přelijeme přecezenou omáčkou.
Příloha: knedlíky
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,603x
Hodnocení receptu:
8.60 (počet: 5)
8.60
5
10

Komentáře receptu Vepřové na pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!