Vepřové plátky po mexicku

Suroviny

4 plátky z vepřové kýty
grilovací koření
1 konzerva červených fazolí
1 feferonka
1-2 cibule (červené)
2 naťové cibulky
2 stroužky česneku
1 lžička chilli omáčky
4 lžíce ostrého kečupu
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa lehce naklepeme a osolíme. Do misky dáme 2 lžíce oleje a lžičku grilovacího koření, rozmícháme a vložíme do toho plátky masa. Trochu promícháme, aby se kořeněný olej dostal na maso a necháme v chladnu odležet alespoň půl hodiny, ale i více.
Mezitím si očistíme cibuli, česnek, feferonky i naťovou cibulku. Fazole z konzervy zcedíme. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a v něm orestujeme plátky česneku a jemně nakrájenou feferonku. Přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, promícháme a jakmile trochu zavadne, přidáme fazole, kečup, chilli omáčku, osolíme a promícháme. Pár minut společně prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla.
Vepřové plátky po obou stranách rychle opečeme na oleji a na talíři je částečně přelijeme fazolovou směsí.
Přílohu zvolte podle chuti - těstoviny, rýži, chléb

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 747x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky po mexicku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist