Vepřové maso nakládané v česneku

Suroviny

libová vepřová krkovice
česnek
sůl
bobkový list
nové koření
kuličky pepře
zelenina do polévky

recept nemá fotografii

Postup

Krkovici nasolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Na několika místech ji propíchneme nožem a rozetřený česnek tam natlačíme. Ve vodě svaříme trochu soli, pepř, nové koření a bobkový list. Maso dáme do hrnce a zalijeme vychladlým nálevem tak, aby bylo celé ponořené. Přikryjeme a necháme uležet v ledničce alespoň 3 dny. Pak maso vyjmeme a nálev vylijeme. Maso pak vaříme v osolené vodě se zeleninou. (Do polévky můžeme přidat brambory a zelí).
Příloha: křenová omáčka nebo bramborový salát

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,678x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.86 (počet: 7) 5.86 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso nakládané v česneku

anonym: Thursday, November 19, 2009
Ale to už je zase jiný recept, že
E.?.: Wednesday, November 18, 2009
Pravda..:)
A.V.: Wednesday, November 18, 2009
Lepší by bylo maso upéct, aby mělo kůrčičku

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist