Vepřové ledvinky čchao

Suroviny

500 g vepřových ledvinek
1 lžíce máčeného škrobu
sůl
3 lžíce oleje
50 g máčených černých hub
1 pórek
2 stroužky česneku
šálek hovězího vývaru
1 lžíce červeného dezertního vína
půl lžičky čínského octa
sojová omáčka

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si namočíme černé houby a připravíme si vývar. Vepřové ledvinky podélně rozřízneme a vyjmeme žilnatou část z jejich středu. Dobře je opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Mírně je osolíme a obalíme v máčeném škrobu.

Než je začneme tepelně upravovat, očistíme a nakrájíme si také zeleninu - pórek na kolečka, česnek na plátky. Z hub odcedíme vodu a také je pokrájíme.
Na hlubší pánvi rozpálíme olej a vložíme nakrájené ledvinky obalené v máčeném škrobu. Prudce je osmahneme. Pak přidáme nakrájené černé houby, plátky česneku a pórku. Stále prudce opékáme. Pak zalijeme vývarem. dochutíme sójovou omáčkou, vínem, octem a případně dosolíme. Lehce promícháme.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,140x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ledvinky čchao


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist