Kotlety na hořčici
Suroviny
700 g vepřových kotlet
1 cibule
plnotučná hořčice
olej
sůl
mletý pepř
hladká mouka
vývar (voda)

Postup
Vepřové kotlety opláchneme, osušíme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
V kastrolu rozpálíme olej a kotlety na něm rychle po obou stranách opečeme a vyjmeme. Na oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli a vložíme zpátky kotlety, které jsme po vrchní straně potřeli hořčicí. Zalijeme vývarem, přikryjeme a dusíme do měkka. Občas zkontrolujeme, podle potřeby přilijeme trochu vývaru.
Podáváme třeba s hráškovými těstovinami. Do uvařených těstovin vmícháme hrášek, který jsme buď povařili ve vodě nebo podusili na másle s cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,863x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kotlety na hořčici
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!