Halibut na zelenině

Suroviny

4 filety z halibuta
1 menší cibule
2 mrkve
1 malá cuketa
koření na zeleninu (vitana)
sůl
mletý pepř
100 g anglické slaniny
100 ml bílého vína
1 citrón

recept nemá fotografii

Postup

Použijeme středně velkou zapékací misku nebo pekáček, který lze v troubě přikrýt. Dno poklademe anglickou slaninou, navršíme plátky mrkve, cukety a posypeme na kostičky nakrájenou cibulí. Zeleninu osolíme a posypeme kořením na zeleninu.
Filety z halibuta osolíme a opepříme po obou stranách. Položíme je navrch na zeleninu. Z citronu okrájíme kůru (žlutou i bílou), nakrájíme ho na tenké plátky a položíme ho na maso. Zalijeme bílým vínem.
Pečeme v mírně vyhřáté troubě (asi 150 st.C) asi 20 minut, potom odkryjeme a necháme ještě 10 minut dopéct. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,644x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Halibut na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist