Ohnivá krkovička

Suroviny

750 g vepřové krkovice
sůl
mletý pepř
8 stroužků česneku
1 větší cibule
1 feferonka (nebo 4 chilli papričky)
olej
ostrý kečup
100 ml vývaru
naťová cibulka

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou krkovici nakrájíme na silnější plátky, po obou stranách osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem (ze 4 stroužků). Vložíme do misky, pokapeme dvěma lžícemi oleje a necháme v chladnu odležet alespoň dvě hodiny.

Na pánvi, na troše rozpáleného oleje opečeme plátky krkovice po obou stranách a vložíme je do zapékací misky, na jejímž dně je na kolečka nakrájená cibule a plátky ze zvývajících stroužků česneku. Maso posypeme nakrájenými feferonkami nebo chilli papričkami. Množství je individuální, záleží na chuti. Zalijeme kečupem a přidáme šálek vývaru (nebo teplé vody). Vložíme do trouby a dusíme do měkka. Nejdříve přikryté, v závěru bez pokličky.

Podáváme se šťouchaným bramborem a okurkovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 200x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ohnivá krkovička


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist