Králík na hořčici a houbách

Suroviny

1 králík
sůl
mletý pepř
dijonská hořčice
500 g čerstvých (mražených hub)
2 cibule
kmín
4 stroužky česneku
100 g anglické slaniny
máslo
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Na dno pekáče, ve kterém budeme maso připravovat, rozprostřeme nakrájené houby. Králíka rozdělíme na porce, osolíme a opepříme, potřeme dijonskou hořčicí a položíme na houby. Přidáme hrubě nakrájenou cibuli a česnek, posypeme kmínem a nasekanou zelenou petrželkou. Na králíka položíme plátky slaniny, podlijeme asi 100 ml vody a dusíme v troubě pod pokličkou. Když králík změkne, dáme pryč pokličku. Na maso poklademe několik tenkých plátků másla a necháme v troubě, až maso zčervená.

Podáváme s vařenými bramborami nebo třeba s malými bramboráčky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,613x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík na hořčici a houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist