Vepřové po cikánsku

Suroviny

600 g vepřových řízků (z kýty)
200 g pikantní klobásy
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
150 g anglické slaniny
2 cibule
2 papriky
1 plechovka krájených rajčat
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme a rozškvaříme v kastrolu (nejlépe se silným dnem). Na ní opečeme na kolečka nakrájenou klobásu, hrubě nakrájenou cibuli, proužky paprik a nakonec přidáme rajčata z konzervy a společně prohřejeme.
Vepřové řízky nakrájíme na široké proužky a opečeme je zvlášť na oleji. Když jsou opečené z obou stran, zaprášíme je moukou a orestujeme. Přidáme je ke směsi, kterou jsme si předem připravili v kastrolu a vše společně podusíme do měkka.
Vhodnou přílohou jsou brambory v různých úpravách, ale i rýže nebo těstoviny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,233x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové po cikánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist