Křísící bůček

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
bez kůže
2 cibule
2 celé paličky česneku
1 lžička karí koření
mletá paprika
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Bůček uvaříme v osolené vodě s hrubě pokrájenou cibulí do měkka. Vyjmeme a necháme zchladnout. Zatím si oloupeme stroužky česneku z obou paliček (samozřejmě použijeme český česnek!). Polovinou stroužků česneku maso po délce prošpikujeme. Druhou část česneku utřeme se solí, promícháme s kari kořením, paprikou a pepřem. Touto směs vetřeme po všech stranách do masa. Maso zabalíme do alobalu a necháme v chladnu odležet do druhého dne.

Bůček krájíme na tenké plátky, podáváme studený, s chlebem (a pivem).

Poznámka:
Tuto energetickou bombu oceníme třeba v zimě nebo po pořádné námaze.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,388x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Křísící bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist