Ryba s ananasovou salsou
Suroviny
500 g rybích filetů
olej
sůl
mletý pepř
Salsa:
2 hrnky nasekaného ananasu (kompot)
1 červená paprika
svazek naťové cibulky
1 limetka
1 chilli paprička
mletý pepř
sůl

Postup
Začínáme přípravou salsy, neboť se musí před podáváním asi hodinu chladit. K nasekanému ananasu přidáme velmi jemně na kostičky nakrájenou červenou papriku, nasekanou naťovou cibulku a také jemně nasekanou chilli papričku (bez semen). Osolíme, posypeme čerstvě mletým pepřem a zakapeme šťávou z celé limetky. Promícháme a dáme chladit.
Rybí filety po obou stranách osolíme a opepříme, potřeme olejem a vložíme v zapékací misce do vyhřáté trouby. Pečeme asi 8 až 10 minut.
Podáváme s vychlazenou salsou a s rýží nebo s bílým pečivem.
Poznámka:
Recept byl původně s rybou mahi-mahi, ale protože není běžně dostupná, lze ji nahradit jinou kvalitní mořskou rybou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,593x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ryba s ananasovou salsou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!