Ryba s ananasovou salsou

Suroviny

500 g rybích filetů
olej
sůl
mletý pepř

Salsa:
2 hrnky nasekaného ananasu (kompot)
1 červená paprika
svazek naťové cibulky
1 limetka
1 chilli paprička
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Začínáme přípravou salsy, neboť se musí před podáváním asi hodinu chladit. K nasekanému ananasu přidáme velmi jemně na kostičky nakrájenou červenou papriku, nasekanou naťovou cibulku a také jemně nasekanou chilli papričku (bez semen). Osolíme, posypeme čerstvě mletým pepřem a zakapeme šťávou z celé limetky. Promícháme a dáme chladit.
Rybí filety po obou stranách osolíme a opepříme, potřeme olejem a vložíme v zapékací misce do vyhřáté trouby. Pečeme asi 8 až 10 minut.
Podáváme s vychlazenou salsou a s rýží nebo s bílým pečivem.

Poznámka:
Recept byl původně s rybou mahi-mahi, ale protože není běžně dostupná, lze ji nahradit jinou kvalitní mořskou rybou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 497x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba s ananasovou salsou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist