Ryba s ananasovou salsou

Suroviny

500 g rybích filetů
olej
sůl
mletý pepř

Salsa:
2 hrnky nasekaného ananasu (kompot)
1 červená paprika
svazek naťové cibulky
1 limetka
1 chilli paprička
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Začínáme přípravou salsy, neboť se musí před podáváním asi hodinu chladit. K nasekanému ananasu přidáme velmi jemně na kostičky nakrájenou červenou papriku, nasekanou naťovou cibulku a také jemně nasekanou chilli papričku (bez semen). Osolíme, posypeme čerstvě mletým pepřem a zakapeme šťávou z celé limetky. Promícháme a dáme chladit.
Rybí filety po obou stranách osolíme a opepříme, potřeme olejem a vložíme v zapékací misce do vyhřáté trouby. Pečeme asi 8 až 10 minut.
Podáváme s vychlazenou salsou a s rýží nebo s bílým pečivem.

Poznámka:
Recept byl původně s rybou mahi-mahi, ale protože není běžně dostupná, lze ji nahradit jinou kvalitní mořskou rybou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,380x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba s ananasovou salsou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist