Vepřové plátky s ovocem
Suroviny
600 g vepřových řízků nebo kotlet bez kosti
60 g oleje
60 g másla
200 ml bílého vína
3 jablka
2 banány
citrónová šťáva
sůl, pepř

Postup
Řízky naklepeme, osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Na másle podusíme oloupaná a na dílky nakrájená jablka zbavená jádřince, na kolečka nakrájené banány. Podlijeme vínem a nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Řízky na talíři dušeným ovocem obložíme.
Příloha: rýže, hranolky nebo krokety
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,496x

Komentáře receptu Vepřové plátky s ovocem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!