Bramborový tatarák

Suroviny

500 g brambor
1 cibule
sůl
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce oleje
mletý pepř
1 lžička worcestru
4 stroužky česneku
svazek naťové cibulky
+
opečený chléb nebo tousty

recept nemá fotografii

Postup

Brambory uvaříme ve slupce osolené vodě do měkka. Zchladlé oloupeme a velmi jemně nastrouháme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny kromě naťové cibulky a opečeného chleba.
Všechno dobře promícháme (spíše utřeme), abychom získali konzistenci pomazánky.
Pomazánku mažeme na opečený chleba nebo tousty a posypeme nasekanou naťovou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,508x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborový tatarák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist