Hovězí nudličky Stroganov

Suroviny

600 g hovězího roštěnce nebo svíčkové
2 cibule
6 žampionů
100 g másla
sůl
2 lžíce rajčatového protlaku
200 ml červeného vína
250 ml sladké smetany

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Maso nakrájíme na nudličky velikosti malíčku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka, očištěné žampiony nakrájíme na klínky. Použijeme širší kastrol (nejlépe se silným dnem) nebo hlubokou pánev. Rozpustíme v něm máslo a orestujeme cibuli. Přidáme maso a také orestujeme. Přidáme žampiony a opečeme a nakonec zarestujeme rajčatový protlak. Vše by mělo probíhat rychle, při velkém příkonu tepla. Potom přilijeme víno a smetanu, osolíme, promícháme a zvolna dusíme asi 10 minut.
Podáváme s vařenou rýží, posypanou nudličkami šunky a s kyselou okurkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 702x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí nudličky Stroganov


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist