Nakládaný bůček
Suroviny
1 kg vepřového bůčku
5 kuliček pepře
8 stroužků česneku
5 bobkových listů
sůl
Marináda
12 stroužků česneku
sůl
1 lžička kari
1 lžička mletého pepře
1 lžička sladké paprikz
1 lžička grilovacího koření
trochu tabasca
trochu worcestru

Postup
Masou uvaříme v osolené vodě s kuličkami pepře, stroužky česneku a bobkovými listy. Vyjmeme y vody a jakmile trochu zchladne, vyndáme kosti.
Česnek utřeme se solí a přidáme ostatní přísady na marinádu. Ještě teplý bůček potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice na dva dny proležet.
Marinovaný bůček mají rádi chlapi, budu ho dělat na velikonoce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,587x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Nakládaný bůček
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!