Nakládaný bůček

Suroviny


1 kg vepřového bůčku
5 kuliček pepře
8 stroužků česneku
5 bobkových listů
sůl

Marináda
12 stroužků česneku
sůl
1 lžička kari
1 lžička mletého pepře
1 lžička sladké paprikz
1 lžička grilovacího koření
trochu tabasca
trochu worcestru

recept nemá fotografii

Postup


Masou uvaříme v osolené vodě s kuličkami pepře, stroužky česneku a bobkovými listy. Vyjmeme y vody a jakmile trochu zchladne, vyndáme kosti.
Česnek utřeme se solí a přidáme ostatní přísady na marinádu. Ještě teplý bůček potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice na dva dny proležet.
Marinovaný bůček mají rádi chlapi, budu ho dělat na velikonoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,470x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nakládaný bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist