Špízy z jehněčí kýty
Suroviny
750 g jehněčí kýty
3 ks barevné papriky
sůl
mletý pepř
oregano
olivový olej
Tzatziky:
500 g řeckého jogurtu (Billa)
salátová okurka
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
čerstvý kopr
Postup
Jehněčí maso nakrájíme na kostky a necháme marinovat.Nakrájime papriky a střídavě s masem napichujeme na špejle. Potřeme zbytkem marinády a buď grilujeme nebo děláme v troubě.
Podáváme s tzatziky: Salátovou okurku oloupeme, nahrubo nastrouháme a slijeme tekutinu. Osolíme, opepříme a smícháme s řeckým jogurtem.
Jako příloha je vhodný čerstvý chléb nebo brambory.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,525x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Špízy z jehněčí kýty
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

