Špízy z jehněčí kýty

Suroviny

750 g jehněčí kýty
3 ks barevné papriky
sůl
mletý pepř
oregano
olivový olej

Tzatziky:
500 g řeckého jogurtu (Billa)
salátová okurka
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
čerstvý kopr

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso nakrájíme na kostky a necháme marinovat.Nakrájime papriky a střídavě s masem napichujeme na špejle. Potřeme zbytkem marinády a buď grilujeme nebo děláme v troubě.
Podáváme s tzatziky: Salátovou okurku oloupeme, nahrubo nastrouháme a slijeme tekutinu. Osolíme, opepříme a smícháme s řeckým jogurtem.
Jako příloha je vhodný čerstvý chléb nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,225x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špízy z jehněčí kýty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist