Vepřové koleno
Suroviny
1 vepřové koleno
česnek
cibuli
francouzskou hořčici
pivo
sůl

Postup
Vepřové koleno vykostíme. Česnek utřeme se solí, smícháme s hořčicí a přilijeme trochu piva. Promícháme a vytvoříme hustou kašičku. Koleno trochu naklepeme a osolíme. Potřeme ho kašičkou a zabalíme jako štrůdl. Zavážeme ho potravinářskou nití.
Do pekáče dáme hustou vrstvu pokrájené cibule,na ni vložíme roládu a zalijeme pivem. Pečeme v troubě asi po dobu 90 minut. Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky a zelí nebo čerstvý chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,204x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřové koleno
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!