Hlíva ústřičná jako ovar
Suroviny
čerstvá hlíva ústřičná
kuličky nového koření
kuličky černeho pepře
bobkový list
křen
hořčice
sůl
voda

Postup
Kořeni vložíme do vody pod pařák na knedliky a přiveme do mírného varu. Na pařák rozložíme klobouky hlivy - lupeny směrem vzhůru. Osolíme do lupenů, přiklopíme a necháme v páře 10 minut až houby změknou a provoní kořením.
Podáváme jako ovar s hořčicí a čerstvým křenem, můžeme na talíři ještě zakapat citrónovou šťávou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,193x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hlíva ústřičná jako ovar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!