Pomazánka z tresčích jater s citrónem
Suroviny
1 konzerva tresčích jater
1 menší cibule
100 g másla nebo tvarohu
2 vejce uvařená natvrdo
citrónová šťáva
malá majonéza
na ozdobení pažitka

Postup
Všechny suroviny společne vyšleháme. Mažeme na chléb či veku. Posypeme nakrájenou pažitkou. Můžeme ozdobit plátky citrónu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,060x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater s citrónem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!