Bramborový knedlík s uzeným masem
Suroviny
800 g vařených brambor
400 g hrubé mouky
1 vejce
1/2 lžičky soli
400 g vařené uzené maso (krkovice)
hladká mouka na podsypání

Postup
Brambory nastrouháme najemno, přidáme mouku, sůl a vejce a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na plát o tlouštce asi 3 mm a pokrájíme na čtverce. Na každý čtverec dáme posekané uzené maso a zabalíme. Knedlíky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme 8 minut.
Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propícháme vidličkou, potřeme sádlem a podáváme s kyselým zelím a cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,073x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bramborový knedlík s uzeným masem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!