Bramborový knedlík s uzeným masem

Suroviny

800 g vařených brambor
400 g hrubé mouky
1 vejce
1/2 lžičky soli
400 g vařené uzené maso (krkovice)

hladká mouka na podsypání

recept nemá fotografii

Postup

Brambory nastrouháme najemno, přidáme mouku, sůl a vejce a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na plát o tlouštce asi 3 mm a pokrájíme na čtverce. Na každý čtverec dáme posekané uzené maso a zabalíme. Knedlíky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme 8 minut.
Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propícháme vidličkou, potřeme sádlem a podáváme s kyselým zelím a cibulkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,799x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborový knedlík s uzeným masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist