Francouzská cibulačka

Suroviny

4 větší cibule
150 g sýra čedar nebo eidam
1 lžíce másla
petrželka
sůl
4 kuličky pepře
špetka šafránu
hovězí vývar

recept nemá fotografii

Postup

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, necháme ji zesklovatě. Hlídáme si okamžik, kdy začne lehce hnědnout. V té chvíli přilijeme vývar, osolíme, opepříme a přidáme trochu šafránu. Vaříme asi 20 minut.
Hotovou polévku nalijeme na talíř a hustě posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.
Poznámka:
Samozřejmě můžeme použít i vývar z kostky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,314x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Francouzská cibulačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist