Jahody v čokoládě

Suroviny

asi 20 velkých pevných jahod
200 g čokolády
(ořechy)

recept nemá fotografii

Postup

Jahody omyjeme, osušíme, stopky můžeme ponechat. Čokoládu nalámeme na kousky a rozehřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Jahody namáčíme v čokoládě buď celé nebo část. Necháme je oschnout na mřížce. Můžeme také část jahody v čokoládě obalit v nasekaných oříšcích.
Jahody můžeme umístit do papírových košíčků a podávat samostatně. Lze je také použít ke zmrzlině nebo na dort.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,327x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jahody v čokoládě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist