Tortila s masem a zeleninou

Suroviny

4 ks celozrnné tortily
1/2 pórku
2 červené papriky
4 plátky vepřového masa (kýta)
1 červená cibule
olej
sůl
grilovací koření
1 lžíce pikantního kečupu

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na proužky silné jako malíček. Přidáme k němu jednu lžíci grilovacího koření a jednu lžíci olivového oleje, promícháme. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na vrstvy. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Pórek nakrájíme na kolečka.
Tortily předehřejeme v troubě na plechu, stačí pár minut. Výhodné je, že jsou teplé všechny najednou a chvíli teplé i vydrží. Na pánvi na druhé lžíci oleje orestujeme maso, přidáme, pokrájenou zeleninu promícháme a také orestujeme. Osolíme a na závěr přidáme lžíci nebo dvě kečupu. Touto masovo-zeleninovou směsí plníme teplé tortily a podáváme.

Poznámka:
Toto jídlo má několik výhod. Je velmi rychlé a obsahuje málo tuku a hodně zeleniny. Navíc se dá pohodlně připravit i pro jednu či dvě osoby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,749x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tortila s masem a zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist