Kedlubnové zelí
Suroviny
4 větší kedlubny
1 cibule
špetka kmínu
1 lžička hladké mouky
špetka cukru
ocet
sůl
50 g sádla

Postup
Kedlubny oloupeme a nakrouháme nebo nakrájíme na malé nudličky. Na sádle zpěníme olupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme, dokud kedlubny nezměknou. Pak zaprášíme moukou, okyselíme octem, přisladíme a ještě chvíli podusíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,548x
Hodnocení receptu:
8.50 (počet: 2)
8.50
2
10

Komentáře receptu Kedlubnové zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!