Kedlubnové zelí
Suroviny
4 větší kedlubny
1 cibule
špetka kmínu
1 lžička hladké mouky
špetka cukru
ocet
sůl
50 g sádla
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Kedlubny oloupeme a nakrouháme nebo nakrájíme na malé nudličky. Na sádle zpěníme olupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme, dokud kedlubny nezměknou. Pak zaprášíme moukou, okyselíme octem, přisladíme a ještě chvíli podusíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 690x
Hodnocení receptu:
8,50 (počet: 2)
8,50
2
10
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kedlubnové zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!