Špíz plzeňského sládka

Suroviny

750 g vepřové kýty
sůl
mletý pepř
150 g slaniny
200 g cibule
150 g feferonek
150 ml piva
olej

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso nakrájíme na malé kousky a mírně naklepeme. Osolíme a opepříme. Na špejli napichujeme střídavě plátky masa, slaniny, cibule a plátky (nebo celé menší) feferonky. Takto připavené špízy narovnáme do pekáčku, zalijeme pivem a necháme v chladu proležet.
Špízy opékáme na oleji a přeléváme troškou výpeku.
Příloha: opečené brambory nebo hranolky, zelenina

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,811x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špíz plzeňského sládka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist