Šlehačková bublanina

Suroviny

3 vejce
1/4 l hrnek cukru krupice
1/4 l smetany ke šlehání (neušlehané)
500 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva

třešně nebo višně

recept nemá fotografii

Postup


Do mísy dáme všechny suroviny a promícháme vařečkou. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe vypeckovanými třešněmi.
Pečeme v troubě vyhřáté asi 160 až 180 st. C zhruba 30 minut do zlatova.
Po upečení můžeme pocukrovat.

Poznámka:
Dá se použít i jiné drobné ovoce, třeba rybíz nebo angrešt.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,969x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šlehačková bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist