Pivní kurýr
Suroviny
600 g jemných párků
6 středně velkých cibulí
6 kyselých okurek
naložená červená kapie
po jedné lžičce: pepře, chilli, soli, cukru
Nálev:
po 3 lžících: oleje, octa, worcestru, kečupu, plnotučné hořčice
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Vše nakrájíme na kolečka (salám na slabší),
zalejeme nálevem a necháme 12 hod. uležet.
Červená kapie je tam na ozdobu, tak jí moc nedávejte.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jana,
Zobrazeno 4 121x
Hodnocení receptu:
7,60 (počet: 5)
7,60
5
10
![Počet hodnotících uživatelů: 5 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pivní kurýr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!