Tarator

Suroviny

2 salátové okurky
2 stroužky česneku
250 g bilého jogurtu
100 ml kefíru
špetka bílého pepře
čerstvý kopr
sůl
vlašské ořechy
1 lžíce olivového oleje

recept nemá fotografii

Postup

Salátové okurky omyjeme a nastrouháme. Přimícháme jogurt, kefír a nasekaný kopr. Studenou polévku osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a vmícháme olej.
Celou směs promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Podáváme s bílým chlebem nebo s opečenými tousty. Před podáním každou porci posypeme nasekanými ořechy a ozdobíme plátkem citrónu.

Poznámka:
Tato polévka je výborná v létě, když je horko.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,250x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tarator


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist