Minestrone

Suroviny

1 menší červená cibule
2 stroužky česneku
100 g mrkve
150 g zelenych fazolek
olivový olej
400 g sekaných rajčat z konzervy
600 ml vývaru
100 g hrášku
100 g kukuřice
sůl
mletý pepř
hrst sekané čerstvé bazalky
40 g strouhaného parmazánu

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme. Mrkev očistíme a pokrájíme na delší špalíčky. Fazolky použijeme mražené, ty už jsou nakrájené.
V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme na něm cibuli, přidáme česnek s mrkví a krátce orestujeme. Zalijeme rajčaty a vývarem.
Když se polévka začne vařit, přidáme fazolky a ještě asi 10 minut povaříme. Před koncem přidáme hrášek s kukuřicí a prohřejeme.
Podle chuti osolíme a opepříme, na konec vmícháme bazalku. Na talíři posypeme parmazánem. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,060x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Minestrone


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist