Minestrone
Suroviny
1 menší červená cibule
2 stroužky česneku
100 g mrkve
150 g zelenych fazolek
olivový olej
400 g sekaných rajčat z konzervy
600 ml vývaru
100 g hrášku
100 g kukuřice
sůl
mletý pepř
hrst sekané čerstvé bazalky
40 g strouhaného parmazánu
Postup
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme. Mrkev očistíme a pokrájíme na delší špalíčky. Fazolky použijeme mražené, ty už jsou nakrájené.
V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme na něm cibuli, přidáme česnek s mrkví a krátce orestujeme. Zalijeme rajčaty a vývarem.
Když se polévka začne vařit, přidáme fazolky a ještě asi 10 minut povaříme. Před koncem přidáme hrášek s kukuřicí a prohřejeme.
Podle chuti osolíme a opepříme, na konec vmícháme bazalku. Na talíři posypeme parmazánem. Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,221x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Minestrone
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!