Minestrone

Suroviny

1 menší červená cibule
2 stroužky česneku
100 g mrkve
150 g zelenych fazolek
olivový olej
400 g sekaných rajčat z konzervy
600 ml vývaru
100 g hrášku
100 g kukuřice
sůl
mletý pepř
hrst sekané čerstvé bazalky
40 g strouhaného parmazánu

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme. Mrkev očistíme a pokrájíme na delší špalíčky. Fazolky použijeme mražené, ty už jsou nakrájené.
V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme na něm cibuli, přidáme česnek s mrkví a krátce orestujeme. Zalijeme rajčaty a vývarem.
Když se polévka začne vařit, přidáme fazolky a ještě asi 10 minut povaříme. Před koncem přidáme hrášek s kukuřicí a prohřejeme.
Podle chuti osolíme a opepříme, na konec vmícháme bazalku. Na talíři posypeme parmazánem. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,221x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Minestrone


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist