Humrové chlebíčky

Suroviny

300 g uzené makrely
1 menší cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 majolka
3 lžíce bílého jogurtu
sůl
citron
mletý pepř
veka

recept nemá fotografii

Postup

Očištěný celer pokrájíme na větší kusy a vaříme ve vodě do poloměkka (asi 7 minut). Vyjmeme z vody a necháme zchladnout. Makrelu ručně obereme, abychom odstranili i jemné kostičky. Očištěnou mrkev a oloupanou cibuli jemně nastrouháme, též nastrouháme vařený celer.
Do misky k nastrouhané zelenině přidáme na malé kousky natrhané rybí maso. Pokapeme citrónovou šťávou. Hmotu spojíme majolkou a jogurtem, osolíme a opepříme podle potřeby.
Necháme vychladit v ledničce, mažeme na krajíčky veky, zdobíme plátky citrónu a zelenou petrželkou.
Poznámka:
Z uvedeného množství se dá udělat asi 25 ks chlebíčků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,305x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Humrové chlebíčky

anonym: Wednesday, December 30, 2015
To je makrelovej sajrajt, proc,tedy jmeno humrove chlebicky?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist