Rychlokvašky do kameninového hrnce
Suroviny
okurky
kopr
česnek
sůl
vinné listy
višňové listy

Postup
Přerostlé okurky dokonale omyjeme, propícháme je vidličkou a naskládáme do kameninového hrnce, proložíme je koprem, oloupaným česnekem a vinnými listy.
Zalijeme je převařenou vodou se solí (na 1 l vodz 1 lžíce soli). Okurky zakryjeme dřevěným prkénkem, které zatížíme. Necháme je kvasit v teplé místnosti asi týden, pak je můžeme jíst.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,437x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Rychlokvašky do kameninového hrnce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!