Rychlokvašky do kameninového hrnce

Suroviny

okurky
kopr
česnek
sůl
vinné listy
višňové listy

recept nemá fotografii

Postup

Přerostlé okurky dokonale omyjeme, propícháme je vidličkou a naskládáme do kameninového hrnce, proložíme je koprem, oloupaným česnekem a vinnými listy.
Zalijeme je převařenou vodou se solí (na 1 l vodz 1 lžíce soli). Okurky zakryjeme dřevěným prkénkem, které zatížíme. Necháme je kvasit v teplé místnosti asi týden, pak je můžeme jíst.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,437x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rychlokvašky do kameninového hrnce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist