Okurky rychlokvašky do sklenice
Suroviny
3 litry vody
půl litru octa
15 dkg soli
kopr
celý pepř
nové koření
hořčičné semínko
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Omyté okurky propícháme vidličkou a natěsno natlačíme do větších sklenic. Proložíme je koprem, přidáme celý pepř, nové koření a hořčičné semínko.
Připravený nálev z vody, octa a soli zchladíme na 70 st. C a přelijeme jím okurky. Kvašení uspíšíme, když dáme nahoru do sklenice patku čertvého chleba. Sklenici přikryjeme, ale ne natěsno. Za 3 dny můžeme jíst.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 196x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Okurky rychlokvašky do sklenice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!