Brambory plněné brynzou

Suroviny

4 větší brambory
250 g brynzy
150 g libové anglické slaniny
naťová cibulka
sůl
pepř
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Brambory vydrhneme kartáčkem, vložíme do osolené vody a uvaříme do měkka. Uvařené překrojíme na půlky a vydlabeme vnitřky.
Pokrájíme naťovou cibulku a slaninu. Pokrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní vnitřky brambor a cibulku a vše lehce opečeme. Odstavíme a vmícháme brynzu, pažitku, sůl a mletý pepř. Touto směsí naplníme vydlabané půlky brambor, ještě posypeme pažitkou amůžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,231x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brambory plněné brynzou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist