Brambory plněné brynzou
Suroviny
4 větší brambory
250 g brynzy
150 g libové anglické slaniny
naťová cibulka
sůl
pepř
pažitka

Postup
Brambory vydrhneme kartáčkem, vložíme do osolené vody a uvaříme do měkka. Uvařené překrojíme na půlky a vydlabeme vnitřky.
Pokrájíme naťovou cibulku a slaninu. Pokrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní vnitřky brambor a cibulku a vše lehce opečeme. Odstavíme a vmícháme brynzu, pažitku, sůl a mletý pepř. Touto směsí naplníme vydlabané půlky brambor, ještě posypeme pažitkou amůžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,323x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Brambory plněné brynzou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!