Dobrý perník

Suroviny

400 g hladké mouky
150 g cukru krupice
1 prášek do perníku
půl prášku do pečiva
1 vejce
2 lžíce medu
půl hrnku oleje
1 lžíce skořice
2 lžíce kakaa
necelé 2 hrnky mléka
hrst rozinek
hrst ořechů

recept nemá fotografii

Postup

Do mísy dáme všechny surovinz a smícháme. Nalijeme na vymazaný plech a pečeme při teplotě 180 st. C.
Hotový (a vychladlý) perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Poznámka:
Těsto můžeme vylepšit dvěma lžícemi marmelády nebo povidel.
Hrneček je o objemu 250 ml.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,900x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dobrý perník


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist