Boloňské ragú s dýní

Suroviny

600 g dýně
olivový olej
1 cibule
500 g mleté masa (hovězí a vepřové)
500 g drcených rajčat (konzerva)
cukr
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
oregano

recept nemá fotografii

Postup

Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozpáleném oleji. Potí ji vyjmeme. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a orestujeme. Vmícháme kari koření, zalijeme drcenými rajčaty, trochu přisladíme, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou. Asi po 10 minutách vrátíme zpět dýni a vše společně dále dusíme, dokud dýně nezměkne.
Na závěr dochutíme prolisovaným česnekem, oreganem, solí a mletým pepřem. Podávat můžem se špagetami a posypeme strouhaným sýrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,664x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boloňské ragú s dýní


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist