Boloňské ragú s dýní

Suroviny

600 g dýně
olivový olej
1 cibule
500 g mleté masa (hovězí a vepřové)
500 g drcených rajčat (konzerva)
cukr
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
oregano

recept nemá fotografii

Postup

Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozpáleném oleji. Potí ji vyjmeme. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a orestujeme. Vmícháme kari koření, zalijeme drcenými rajčaty, trochu přisladíme, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou. Asi po 10 minutách vrátíme zpět dýni a vše společně dále dusíme, dokud dýně nezměkne.
Na závěr dochutíme prolisovaným česnekem, oreganem, solí a mletým pepřem. Podávat můžem se špagetami a posypeme strouhaným sýrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,519x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boloňské ragú s dýní


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist