Tyrolské řízky

Suroviny

600 g vepřové kotlety vykostěné černy pepř
4 lžíce hořčice
100 g tvrdého uzeného sýra
2 vejce
100 ml mléka
strouhanka
olej

recept nemá fotografii

Postup

Veprove maso nakrájíme na stejne platky a po obou stranach naklepeme. Osolíme, okořeníme pepřem a potřeme hořčicí po obou stranách. Poté obalíme v jemně nastrouhaném sýru, v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
Smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s bramborami nebo s bramborovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,294x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tyrolské řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist