Ragú z mletého masa s cuketou

Suroviny

500 g mletého masa
1 konzerva sekaných rajčat
2 stroužky česneku
1 lžička červené kari pasty
sůl
mletý pepř
olej
menší cuketa
máslo

recept nemá fotografii

Postup

V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm mleté maso (směs hovězí a vepřové). Osolíme ho a opepříme, přidáme kari pastu a prolisovaný česnek. Promícháme a zalijeme nasekanými rajčaty z konzervy. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Pokud je třeba, trochu podlijeme vlahou vodou.

Mladou cuketu opláchneme, odstraníme oba konce, ale neloupeme. Rozkrojíme podélně na poloviny a ty nakrájíme na plátky, které opečeme zvlášť na másle.

Hotové ragú servírujeme tak, že jím částečně přelijeme vařené brambory na talíři a na povrch posypeme opečenou cuketou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,797x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ragú z mletého masa s cuketou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist