Boloňská omáčka od Lenky

Suroviny

500 g mletého masa (hovězí + vepřové)
1 cibule
2 stroužky česneku
100 g žampionů
1 plechovka loupaných rajčat
olej
500 ml červeného vína
sůl
mletý pepř
bobkový list
bazalka
oregano
parmezán

+ špagety

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a pokrájené žampiony. Když maso zhnědne, podlijeme vínem, přidáme mletý pepř, bobkový list, sůl a prolisovaný česnek. Dusíme asi 15 minut. Potom přidáme rajčatovou konzervu a dusíme dalších 10 minut. Nakonec ochutíme bazalkou a oreganem.

Omáčku nalijeme na uvařené špagety a posypeme parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,328x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boloňská omáčka od Lenky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist