Pikantní vepřové nudličky

Suroviny

instatní čínské nudle
300 g vepřové kýty
2 stvoly řapíkatého celeru
100 g pórku
2 lžíce vyloupaných pistácií
2 feferonky
30 g čerstvého zázvoru
sůl
olej

Omáčka:
250 ml vody
3 lžíc sojové omáčky
1 lžíce balzamikového octa
1 lžíce chilli omáčky
2 lžičky bramborového škrobu
1 lžička cukru
špetka soli

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Nudle připravíme dle návodu na obalu.

Zázvor oloupeme a nastrouháme, uvařené maso, celer a pórek nakrájíme na nudličky. Feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na kousky. Na oleji vše společně orestujeme, přisypeme pistáciové oříšky, osolíme a opepříme. Nakonec k tomu přimícháme nudle.

Suroviny na omáčku svaříme v kastrůlku a asi pět minut povaříme. Touto omáčkou přelijeme na talíři porci zeleniny s masem a nudlemi.


Poznámka: Jídlo je vhodné pro milovníky ostřejších pokrmů

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,524x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní vepřové nudličky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist